Froskemenn.no Froskemenn.no  
     
Bildeserier 2010
Mørøya

På leting etter le fra nordavinden og nye dykkesteder. Sydspissen av Mørøya var perfekt - for både dykkerleder og dykkere. Nydelig vegg ned til rundt 30 meter fra sydspissen av øya, langs vestsiden nordover.

Bildeserie Mørøya juli 2010 >

Mørøya
Russertråleren under Helgelandsbrua

Fin tur til Leirfjorden for å dykke på tråleren som sank ved kai i 2004. Gode råd fra Neptun dykkeklubb i Sandnessjøen gjorde turen til en fest!

Bildeserie Russertråleren juli 2010 >

Se beskrivelse under dykkesteder.

Russertråler
Dornier flyvrak ved Onøy

God research og hjelp fra Neptun dykkeklubb gjorde at vi fant staken vraket ligger ved.

Bildeserie Dornier flyvrak ved Onøy >

Se beskrivelse under dykkesteder.

Dornier Onøy
 
Tidligere bildeserier fra Spekkhogger.no

Nok en dag med fangstnett
Utrolig morsomt! Å velte ut av båten på nytt sted for å gå direkte ned en enorm ferskvaredisk, full av kamskjell! Vi hadde romslige nett, men magemål. Nok er nok. Takk til hubroen for vennlig overvåking!
Nok en dag med fangstnett >

   

Dykking Rain or Shine
Dykke kan man gjøre i all slags vær. I alle fall så lenge en har med seg en dykkeleder/kaptein som gidder! Undervannsjakt, orientering, titting og fotografering. Det er mye å gjøre, og sikten. Den er ALLTID bedre enn i Oslofjorden ;-)
Rain or Shine >

   

Gammholmen
Gammholmen og kanalene rundt er nydelig for rolige, ikke alt for dype dykk. Masse pent å se på, og fint om du for eksempel dykker alene - selvsagt med dykkeleder oppe!
Gammholmen >

   

Fangstdykk kamskjell
Her dykker vi etter kamskjell. Og finner suveren middag. Dykkerstedet legges ikke ut på kartet - for å få slik info må du være medlem av Sleneset Kristelige Froskemannforening ;-)
Fangstdykk >

   

Tareskog på Lamøybøen
Fantastisk sikt og nydelig tareskog på Lamøybøen. Vi så masse digre kråkeboller, noe jeg tror er trollkrabber og ikke minst blåstal som er veldig skjelden her oppe.
Lamøybøen >

   

Strømdykk Moflag
Første dykk her oppe med undervannskamera. I strømmen mellom Moflag og Geitskjæret gikk det skikkelig unna. Mye fint å se på, som dekket over mye av det som ikke er så pent som er dumpet i sundet gjennom årene.
Moflag >

   

Perholmen
Pre-undervannshusbilder fra en vintertur til Perholmen! Kaptein Frode tok oss ut til et eventyr med uendelig sikt, skoger med sjøanemoner og digre sjøstjerner i alle farger.
Perholmen >

   


Feilskjæret
Her er er bildeserie fra en liten tur fra Moflag ved Geitskjæret som endte et sted vi døpte Feilskjæret - det var i alle fall ikke dit vi skulle! Flere av oss har nå anskaffet kompass.
Feilskjæret >

Flere bilder legges ut på våre Facebooksider
 
Bildene er tatt av klubbens medlemmer og våre gjester.
De er beskyttet av lov om
opphavsrett til åndsverk.
 
Interessert i bruk av bilder?
Kontakt oss på
froskemenn @ froskemenn.no